Doctor PC Turda

orice problemă poate fi remediată

Află mai multe

1. Acceptul condițiilor de folosire

Doctor PC Turda este un site lansat, administrat și actualizat de Cristian Moldovan. Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și utilizator al site-ului www.doctorpc.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli.

Cristian Moldovan își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite pe site-ul www.doctorpc.ro, sau poate suspenda funcționarea acestuia fără o înștiințare prealabilă.


2. Dreptul de proprietate

Articolele (text + imagini + clipuri video) publicate de Cristian Moldovan se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală, în afară de cele care sunt menționate că sunt sub protecția legi CC BY-SA. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ de pe acest site este interzisă fără acordul proprietarului. Informațiile cuprinse în articolele publicate de Cristian Moldovan sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală.


3. Politica de confidențialitate

Acest site nu colectează sau reține niciun fel de date personale ale vizitatorilor.

4. Obligațiile vizitatorilor:

Vizitarea în continuare a acestui site presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.