Despre

Doctor PC Turda a apărut în 2019, este un brand nou pe piața de service calculatoare din Turda. Echipa Doctor PC Turda se ocupă de depanarea hardware și software la calculatoare și laptopuri.

Calitatea serviciile oferite este pe primul loc pentru noi și ne dorim ca orice echipament reparat să nu mai întâmpine probleme din aceeași cauză. Ne dorim ca după experiența petrecută cu noi să fi pe deplin mulțumit și să consideri că a meritat să apelezi la serviciile noastre.

Din păcate nu ne putem ocupa de calculatoarele și laptopurile foarte vechi pentru că se găsesc foarte greu componente pentru acestea. Nu ne ocupăm de partea ce necesită cunoștințele unui electronist și preferăm să înlocuim piesa defectă cu una nouă, și nu ne ocupăm nici de repararea carcaselor sau a balamalelor.

Echipa

Momentan echipa este formată dintr-o singură persoană, dar pe viitor sperăm să creștem echipa pentru a oferit o calitate a serviciilor cât mai mare.

Moldovan Cristian

Pot spune că am o experiență de 23 de ani în domeniul calculatoarelor. În 1997 am pus mâna pe primul calculator care era un Pentium 486 cu Windows 95. De atunci și până în prezent m-am jucat cu multe calculatoare și laptopuri cu diverse configurații hardware și cu diverse sisteme de operare.

Cristian Moldovan
Cristian Moldovan